Övriga tjänster

Boka tjänst online!

Söker du goda råd?
Eller ett tillbehör?

Vi på JO Sotning vill hjälpa dig hela vägen till ett tryggt och bekvämt liv vid brasan – och till en sundare, behagligare inomhusmiljö. Har du frågor om installationer eller andra åtgärder, tveka inte att prata med oss. Förutom goda råd och serviceåtgärder av olika slag kan du också få hjälp att hitta reservdelar och tillbehör till de flesta förekommande skorstenar och eldstäder.

Håll kajorna borta
från skorstenen

Kajbon förhindrar funktionen hos ventilation och eldstäder och har du inte redan skyddat skorstenskanalerna är det bra att vidta förebyggande åtgärder, då rensningen av redan byggda bon är betydligt mer tidskrävande. Hos oss kan du beställa och få kajnät för skorstenen uppsatt. Har kajorna redan flyttat in så hjälper vi självklart till med kajborensningen, men först efter att äggen kläckts och ungarna lämnat boet.

Vi murar din
skorsten och eldstad

Är din skorsten eller eldstad i behov av renovering eller förbättringsåtgärder? Då ska du prata med vår murare Jens, som är det senaste tillskottet i vårt team. Med mångårig erfarenhet och goda kännedom om fastigheterna på bygden är Jens en resurs att räkna med.

  • Uppmurning av öppna spisar och spiskåpor med mera.
  • Ommurning av skorstenar.
  • Uppmurning av nya skorstenar.
  • Putsning av väggar och spisar…med mera!

KONTAKTA OSS!

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss helgfria vardagar mellan 08.00 och 11.00.

Ljusdal: Tel: 0651-109 84 Ånge: Tel: 0690-103 60 Bräcke: Tel: 0690-103 60
    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.